top of page

            Sånglektioner / Västerås           
 Populärmusik  /  klassiskt
 

IMG_1333.jpg
IMG_1309.jpg
IMG_1323.jpg
IMG_1341.jpg

Det är något speciellt med att sjunga, man känner sig upplyft. Sången och musicerandet ger en inre glädje som man lever länge på. Alla kan lära sig att sjunga med utgångspunkt från där man är. Både nybörjare och mer erfarna sångare kan alltid utvecklas.

Under mina privatlektioner kommer du att få lära dig att utveckla de grundläggande momenten inom sångtekniken bland annat hållning, andning, stöd, resonans och tonkvalitet samt omfång. Du kommer att få lära dig vad man ska se efter för att kunna öva in en sång och kommer att få sjunga samt tolka sånger från olika genrer. Med tiden kommer din repertoar att breddas och du kommer, om du inte redan har gjort det, finna en sångstil som känns rätt för dig.

Du har möjlighet att välja mellan en 30 min. lektion för 200 kr eller en 60 min. lektion för 400 kr. Varje lektion bokas separat men om du önskar går det även bra att köpa flera lektioner åt gången.

Välkommen att höra av dig!

nikan@lieder.se

076 0973955

  • Instagram
  • Facebook

Är du intresserad? Här kan du skicka ett meddelande.

Eller boka en lektion direkt online här:

  • Boka direkt
Tack! ditt meddelande har kommit fram!

Till den som har allt!

Varför inte ge bort en sånglektion i gåva?

En lektion är på 30 min. Varje lektion bokas separat men det går även bra att köpa flera lektioner åt gången. Även en digital lektion är möjlig.

Välkommen att höra av dig för att beställa ett presentkort!

bottom of page